Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Online ARV D66 Overijssel

Zaterdag, 31 oktober online

We nodigen je uit voor onze online ARV op zaterdag 31 oktober. Met sprekers zoals onder andere de Enschedese burgermeester (tevens voorzitter van de veiligheidsregio Twente Onno) van Veldhuizen, Tweede kamerlid Paul van Meenen, en Overijssels fractievoorzitter Wybren Bakker belooft het een interessante bijeenkomst te worden! Meld je aan via een mail aan secretaris@d66overijssel.nl.

Ons uitgestelde voorjaarsregiocongres krijgt ook dit najaar helaas een andere invulling, maar zeker niet minder interessant! We nodigen je uit voor onze online ARV op zaterdag 31 oktober.

Onno van Veldhuizen

We beginnen de bijeenkomst met een introductie van onze eigen Enschedese burgemeester Onno van Veldhuizen. Als voorzitter van de veiligheidsregio Twente zal hij iets vertellen over de werking, rol en verantwoordelijkheden van een veiligheidsregio in een (grote) crisis. Uiteraard zal de focus vooral op de huidige Corona-crisis liggen. Na Onno zijn introductie is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Paul van Meenen en Landelijk Bestuur 

Vervolgens komt Tweede Kamerlid Paul van Meenen (digitaal) bij ons langs voor een korte Q&A. Paul is sinds 2012 lid van de Tweede Kamerfractie van D66 en zeer actief op gebied van onderwijs. Uiteraard mag je ook andere politiek-actuele vragen aan Paul stellen.

Hierna volgt een korte Q&A met een lid van het Landelijk Bestuur van D66 waar je al je vragen kwijt kunt over het beleid van de Vereniging D66.

Formele Verenigingszaken 

Daarna is het tijd voor de formele verenigingszaken, waarbij er twee besluitvormende zaken zijn; 1) begroting 2020, 2) Vacatures regiobestuur.

Wybren Bakker

Uiteraard ontbreekt Wybren ook niet op onze ARV. Hij zal vanuit Overijssels perspectief zijn visie geven op het onlangs gepresenteerde verkiezingsprogramma van D66. Uiteraard is er ook ruimte om Wybren andere vragen te stellen over de fractie of de Overijsselse politiek.

 

We hopen jullie allemaal digitaal te ontmoeten op 31 oktober aanstaande!

Aanmelden kan door een email te sturen aan secretaris@d66overijssel.nl. Een paar dagen voor de sessie ontvang je een link voor de (beveiligde) ZOOM meeting.

31 oktober

10:00 - 12:00 uur

via Zoom