Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

ARV D66 Overijssel

Zaterdag, 17 november 2018 in Kampen

Wij heten u van harte welkom op onze najaars ARV. De Algemene Regiovergadering vindt ditmaal plaats in Kampen.

Op zaterdag 17 november is het weer tijd voor onze najaars ARV. Wij zijn verheugd om u het concept verkiezingsprogramma en het kandidatenboek voor de interne verkiezingen voor te leggen. Beide zullen ook behandeld worden tijdens de vergadering. Naast deze formele zaken is de ARV vooral ook bedoeld om elkaar weer te ontmoeten en vooruit te kijken naar de verkiezingen PS2019. Wij hopen u te ontmoeten in de Stadsgehoorzaal in Kampen.
Alle stukken heeft u twee weken van tevoren via e-mail ontvangen maar wij zullen deze later ook op deze pagina plaatsen.

Indien u zich niet heeft aangemeld, maar toch wilt komen kunt u een e-mail sturen aan de secretaris.

Tot zaterdag!

Met vriendelijke groet,

Trix van der Linden
Voorzitter Regiobestuur D66 Overijssel

Let op; zaterdag is ook de Sinterklaasintocht in Kampen. Parkeergelegenheid in de binnenstad kan beperkt zijn. U kunt dan het best parkeren op het Burgemeester Berghuisplein of aan het Stationsplein.

Agenda en notulen

Hier vindt u de definitieve agenda in PDF
Hier vindt u de notulen van de vorige ARV

Concept verkiezingsprogramma PS2019

Met gepaste trots presenteren wij u het concept verkiezingsprogramma voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten in 2019. Dit concept verkiezingsprogramma is alle leden inmiddels via e-mail toegestuurd.

Via dit document vindt u meer informatie over het indienen van amendementen. Ook kunt u ze door middel van dit formulier daadwerkelijk indienen.
In dit document vindt u de procedure met betrekking tot het indienen en behandelen van amendementen.
De periode voor het indienen van amendementen is inmiddels gesloten!

Concept kandidatenlijst PS2019

Inmiddels hebben wij u het kandidatenboek voor de interne verkiezingen voor de kandidatenlijst voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten in 2019 toegezonden via onze nieuwsbrief. Tijdens de ARV zullen de kandidaten op een verkiesbare plaats zich aan u presenteren.

De E-voting voor de interne verkiezingen zal uiterlijk 13 november geopend worden. U wordt hier apart over geïnformeerd. Voor de interne verkiezingen zijn de landelijke spelregels van D66 op voorkeursacties van toepassing.

Ochtendsessies ARV

Tijdens deze ARV worden er ook twee ochtendsessies georganiseerd, welke wij van harte bij u aanbevelen. De ochtendsessies zijn van 10.00 uur tot 12.00 uur. Aansluitend is het mogelijk om voor eigen rekening (€ 14,50) gebruik te maken van het lunchbuffet in de Stadsgehoorzaal.
Aanmelden kan tot 1 november 2018.

Els Borst Netwerk Overijssel

Enkele enthousiaste leden hebben al veel voorbereidingen getroffen voor het opzetten van een Overijsselse afdeling van het Els Borst Netwerk. Tijdens deze ochtend wordt er informatie gedeeld over de activiteiten van dit nieuwe initiatief en zal er interactief worden nagedacht over welke mogelijkheden en kansen er nog meer zijn. Tijdens de ARV zal het EBN Overijssel officieel gepresenteerd worden aan de leden.

Opleiding & Ontwikkeling binnen D66

Gerard Huitsing en Edward Boon zullen u tijdens deze ochtend alles vertellen over de opleidings- en ontwikkelmogelijkheden binnen D66. Er zijn vele mogelijkheden binnen onze partij zoals masterclasses, Driebergen programma, Route66. De bijeenkomst zal interactief zijn en vragen staat uiteraard vrij!

Speciale gast Rob Jetten

Tijdens de ARV zal onze kersverse fractievoorzitter Rob Jetten onze speciale gast zijn.

17 november

13.00 uur (inloop 12.30)

De Stadsgehoorzaal
Burgwal 84, 8261 ES Kampen